international gaming community

Guild Chat
You must be a Registered User to Chat in the Shoutbox
sjenka Tue Jan 16, 2018 5:32 pm:
Seraph Tue Jan 16, 2018 1:42 pm:
Jel postoji jos discord i jel neko moze baciti invite?
ezav Sat Apr 08, 2017 9:46 am:
Je bome je aktivno na chat od discord :)
Zmalamuth Thu Apr 06, 2017 8:49 pm:
:D
Zmalamuth Thu Apr 06, 2017 8:49 pm:
Alive and kicking, People are on discord as usual
Cebo Thu Apr 06, 2017 3:52 pm:
O, pa stranica je ziva
Cebo Tue Oct 18, 2016 12:08 pm:
To traje od 8-13 studenog
ezav Sun Oct 16, 2016 10:17 am:
Nemam blage kada je ... ali ak bu okupljanja ja cem da probam dojt :)
Zmalamuth Sat Oct 15, 2016 9:37 pm:
mogao bi potegnut za vikend
Zmalamuth Sat Oct 15, 2016 9:37 pm:
ja sam jos uvijek u Rijeci, kada je infogamer?
Cebo Thu Oct 13, 2016 9:56 pm:
De ste, komitetlije, vidim svugdje reklame za infogamer ovogodisnji - ide ko ili mozda kakvo grupno okupljanje uz pivu tamo?
Zmalamuth Wed Oct 05, 2016 8:16 pm:
Hello Romgaard, we have our eyes on couple game, but nothing firm, camelot unchained promises to be what Warhammer: Total War was supposed to be, so will see how it pans out
Romgaard Tue Sep 20, 2016 5:07 pm:
Whats the "next" game for The committee?...I looking forward to Camelot unchained :-)
ezav Thu Sep 15, 2016 11:03 pm:
Ooooo hello :)
Romgaard Thu Sep 15, 2016 7:52 pm:
well..hello u croatian weirdos :-)
ezav Sun Jul 03, 2016 1:58 pm:
tnx :)
Zmalamuth Sun Jul 03, 2016 1:09 pm:
https://discord.gg/9pPXcRM this one should have no expire
Zmalamuth Sun Jul 03, 2016 1:08 pm:
https://discord.gg/8Xsj7 this should be viable for next 24 hours, hope it works
sjenka Sat Jul 02, 2016 11:48 pm:
Can somebody please leave discord info and how to join.. Thx. It is not like I am there everyday but wanna have some way to stay in contact..
ezav Sat Jul 02, 2016 2:09 pm:
Ok tnx :) ... I hope to se some post on the forum how to "Discord" ... See you :)
Zmalamuth Sat Jul 02, 2016 1:23 pm:
some people are on discord, but i have no clue how to invite to discord, please contact thong/rofellos
ezav Thu Jun 30, 2016 10:30 am:
Btw Zmala so we use Discord now or something else ?
ezav Thu Jun 30, 2016 10:28 am:
Oh .. ok :(
Zmalamuth Wed Jun 29, 2016 6:48 pm:
Team Speak server has been shut down, Thx for all the fish
Worthaur Tue May 17, 2016 10:08 pm:
Worthaur#1584

  Online List:



Ash needs a new gaming rig. Halp!

Spammers Paradise




Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby ezav » Tue Sep 25, 2012 2:52 pm

Uh look at new egg or some other USA shop end you gona see that the same components are around 280-320 bucks , and thats even lover then 270 eu :(

Yes our contry suck balls :( . Coz ressalers in cro us dolars for stuff , then convert dolars to euro , and then euro to kuna , and when you put tax and margin on it we have about 30-40% more expensive pc stuff then austria ...

But good choice , you have now a durable board , and you can clock a shit out of that cpu if you have zi cooling for it :D

Image
User avatar
ezav
Guild Member

Posts: 397
Location: Zagreb - Cro



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby Ashelor » Tue Sep 25, 2012 3:54 pm

Won't clock it yet since i will have it on stock cooling for a while.
After all i depleted my savings and still will have to pay 200kn each month for 6 months to repay this upgrade.
But in about 6 months, guess i'll get Corsair H60 and clock abit :)

Bleh.... have to mentally prepare for reinstallation of windows and every single frakking program i have on PC atm when new components come >.<

BTW do you think that 6950 2Gb will be a bottleneck once i clock the CPU?

Warhammer nick: Elessa (Shadow Warr)
User avatar
Ashelor
Guild Member

Posts: 131
Location: Split/Croatia
IGN: Ashelor
Elessa -WAR



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby ezav » Tue Sep 25, 2012 4:46 pm

Auch , but i believe that upgrade is worth of paying card debt for 6 months :D

Dont go for H60 . H70 is a much better choice with his better pump block and thicker radiator block , and the price difference between H60 and H70 is minor .

Hahahahah Reinstallation of windows and every single program on that rig gona tek max of an hour , so not a big problem :D

Hmmm bottleneck , dont now what you think whit it . Coz that cpu has the strength to feed with info stronger cards then 6950 2Gb without clocking . But 6950 2gb is a monster of a card in my opinion , so you dont have to worry about that :D

Image
User avatar
ezav
Guild Member

Posts: 397
Location: Zagreb - Cro



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby Ashelor » Wed Sep 26, 2012 5:27 pm

Damn they are fast, i ordered yday morning.
This morning components were delivered to my workplace ^^
Now i have to endure these 3 hours till i get home >.<

Warhammer nick: Elessa (Shadow Warr)
User avatar
Ashelor
Guild Member

Posts: 131
Location: Split/Croatia
IGN: Ashelor
Elessa -WAR



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby Zmalamuth » Wed Sep 26, 2012 8:14 pm

Ashelor wrote:Damn they are fast, i ordered yday morning.
This morning components were delivered to my workplace ^^
Now i have to endure these 3 hours till i get home >.<


nice, nice!!

Wish you pleasant gaming with your new rig!! :cheers

‘I am Pax Imperialis and it is I.
We are one, we are now the Gods of war.
Instruments of holy destruction.
Emperor’s sight guides our weapons.
Let his fury power our hate
There is now no peace.
Only glorious war’.
User avatar
Zmalamuth
Guild Officer

Posts: 934
Location: Zagreb, Croatia
IGN: Zmalamuth


Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby ezav » Wed Sep 26, 2012 8:32 pm

Uuuuu nice :D

Gz and now you can rock in WvWvW like a boss :D

Image
User avatar
ezav
Guild Member

Posts: 397
Location: Zagreb - Cro



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby Ashelor » Thu Sep 27, 2012 11:05 am

Thx for the great wishes, but seems like the gods of Windows don't want me to play GW2 yet >.<
Hooked up everything last night, fired up the computer.
Everything seemed ok (that MSI bios if FRAKKIN awesome btw)
Then i started installing Win7 Ultimate 64 from a bootable DVD and ofc hit an error while trying to format the disk partition.
Kept getting error 0x80070057.
Now i got the computer to my workplace, will try to save some data i need from the 2nd partition on that disk and then will do a "clean all" in diskpart for the whole disk.
Hopefully that will enable me to install the damn Windows -.-

Warhammer nick: Elessa (Shadow Warr)
User avatar
Ashelor
Guild Member

Posts: 131
Location: Split/Croatia
IGN: Ashelor
Elessa -WAR



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby ezav » Thu Sep 27, 2012 11:30 am

Yea the BIOS is WOW i now , have it :D . An you can control it from Win :D . So no more restart to get to BIOS .

Huh Win 7 and full drives of data , never good . because of that i always have a dedcated drive for them .

Hope you gona make it run :D

Image
User avatar
ezav
Guild Member

Posts: 397
Location: Zagreb - Cro



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby Ashelor » Fri Sep 28, 2012 2:10 pm

"Fixed" the problem, seems there was some conflict with drivers of some peripheral at home.
When i plugged in my computer to a random monitor/keyboard and mouse at work, installation continued normally without any errors.

Anyway installed some basic programs + GW 2, and all i can say is OMFG can't believe the difference. :excited
With E8400 i had barely 40-50 fps in Queensdale for example without many ppl around me on medium settings.
In an event with 10-15 ppl it would drop to around 25fps and in big events it was around 5-105 fps ( On shatterer it was constant 5 fps for example)

Now i haven't tested any big events last night, but in the biggest one against some champion mob and with around 10 ppl around me i was constantly above 50 fps but this was with all graphic settings turned to high , and vsync on :bow01
I can actually enjoy the game now :drinkingbuddies

Warhammer nick: Elessa (Shadow Warr)
User avatar
Ashelor
Guild Member

Posts: 131
Location: Split/Croatia
IGN: Ashelor
Elessa -WAR



Re: Ash needs a new gaming rig. Halp!

Postby ezav » Fri Sep 28, 2012 5:36 pm

Gratz :D

Now you see taht the time of dual core has passed :D

GW2 needs four core cpu , it can be the slowest one , but you need four cores for tones of data :D

Enoy :D

EDIT: Sorry for spelling , typing on an mob :D

Image
User avatar
ezav
Guild Member

Posts: 397
Location: Zagreb - Cro



Previous


Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron